درخواست مشاوره و ارسال سوال الو روانشناس در اینستاگرام الو روانشناس در تلگرام درخواست مشاوره و ارسال سوال الو روانشناس در اینستاگرام الو روانشناس در تلگرام
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 18 بهمن 1390

مجموعه علوم دامی در برگیرنده تخصص های متنوعی است كه این تخصص ها در سطوح مختلف با توجه به نیاز از دو جنبه موضوعی و كاربردی قابل طرح و بررسی است. از جنبه موضوعی عناوین تخصصی تغذیه دام ، اصلاح نژاد ، فیزیولوژی ، اقتصاد دامپروری ، فرآورده های دامی … از مهمترین تخصص هایی است كه در سطوح عالی دامپروری مطرح بوده و از جنبه كاربردی نیز پرورش گاو و گاومیش ، پرورش زنبور عسل ،… از مهمترین عناوین قابل طرح می باشد.
انشعاب عنوان كلی امور دام (دامپروری ) در تخصص های فوق الذكر از هر یك از جنبه های موضوعی و با كاربردی می تواند زمینه های لازم را برای رشد و توسعه بخش مربوطه فراهم آورد و مانع از اتلاف نیروهای آموزش دیده در زمان ورود به كار گردد . با توحه به عملكرد مورد انتظار از كاردان برای ارائه خدمات مشخص در زمینه های مختلف اجرایی ، تخصصی نمودن آموزشها در این مقطع ضمن افزایش كارآیی افراد آموزش دیده در زمینه خاص آموزشی از اتلاف زمان برای احراز شرایط لازم در جهت وظایف محوله جلوگیری خواهد نمود.
این متن ادامه دارد / ادامه را از اینجا بخوانید
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 17 بهمن 1390

هدف و ماهیت
علم تغذیه مجموعه وسیعی از اطلاعات و دانش‌ بشری است كه به ارتباط بین غذا و سلامتی موجود زنده می‌پردازد و با عواملی مانند بیولوژی، بیوشیمی، علوم رفتاری، علوم اجتماعی و بهداشت ارتباط دارد. 

به عبارت دیگر علم تغذیه یك علم چند بعدی است و به همین دلیل دانشجوی این رشته باید اطلاعات جامع و گسترده‌ای در زمینه بیوشیمی، بیولوژی، جامعه‌شناسی ، روان شناسی، بهداشت و شیمی مواد غذایی داشته باشد تا بتواند مهارت های لازم را كسب كند. مهارت هایی كه به دو بخش عمده رژیم درمانی و تغذیه جامعه تقسیم می‌شود. 

یعنی كارشناس این رشته هم باید بتواند كه رژیم غذایی مناسب را برای درمان بیماری‌های مختلف ارائه دهد و هم توانایی شناسایی مشكلات تغذیه جامعه را داشته باشد و سپس بر اساس مشكلات موجود، برنامه‌های غذایی لازم را طراحی ، اجراء، نظارت و ارزشیابی كند. 
این متن ادامه دارد / ادامه را از اینجا بخوانید
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 16 بهمن 1390

به منظور تامين نيروي انساني متعهد در رشته علوم تشريحي و دستيابي به راههاي تحقيقو تتبع در علوم وابسته به آن براي نيل به خود كفايي و در نتيجه حفظ و ارتقا سطح علمنظام جمهوري اسلامي دوره كارشناسي ارشد (ناپيوسته ) رشته علوم تشريحي با مشخصات زيرارائه مي گردد

-1
تعريف و هدف
 

كارشناسي ارشد علوم تشريحي (ناپيوسته ) بهدوره اي اطلاق مي شود كه تحصيلات بالاتر از كارشناسي را در بر مي گيرد و اولين مقطعتحصيلي پس از كارشناسي مي باشد . هدف از ايجاد آن تربيت افرادي لايق ، متعهد وكاردان مي باشد كه بتوانند برمباني علوم تشريحي (آناتومي ، بافت شناسي و جنين شناسي ) متون علمي موجود احاطه يافته در اثر آشنايي با روشهاي پيشرفته تحقيق درعلوم وبدست آوردن كارايي و لياقت موجود احاطه يافته در اثر آشنايي با روشهاي پيشرفتهتحقيق در علوم و بدست آوردن كارايي و لياقت و مهارت علمي و عملي لازم را به گونه ايكسب كنند كه به خوبي بتوانند به تعليم در اين رشته پرداخته ، از مقالات علمي وتحقيقات علوم تشريحي و علوم وابسته در جهت پيشبرد مرزهاي دانش و كمك به ايجاد روحعلمي در جامعه استفاده نمايند
این متن ادامه دارد / ادامه را از اینجا بخوانید
  • تاریخ ارسال : شنبه 15 بهمن 1390

هدف
وقتی صحبت از صنایع غذایی می شود، رشته های تغذیه، مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی و نهایتاً رشته علوم و صنایع غذایی به ذهن خطور می کند، در این میان رشته علوم و صنایع غذایی که به کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی می پردازد، نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه دارد. در هر کارخانه ای هدف، تولید بهترین محصول است.
محصولی که از هر جهت مطلوب و بدون عیب و نقص بوده و در عین حال ضایعات بسیار کمی داشته باشد. برای رسیدن به این هدف باید بر روی تولید محصول غذایی نظارت وکنترل داشت یعنی از همان ابتدا که ماده خام به کارخانه می آید تا زمانی که پس از تغییرات لازم، بسته بندی شده و برای عرضه آماده می شود، باید محصول مورد نظر کنترل و آزمایش گردد. برای مثال هنگام تهیه بیسکویت یا کلوچه از زمانی که آرد وارد کارخانه می شود تا زمانی که مواد مورد نیاز مثل رنگ و طعم دهنده ها به آن اضافه می گردد و در نهایت ماده مورد نظر پخته می شود، باید مرحله به مرحله توسط مسؤولین آزمایشگاه نمونه برداری و آزمایش گردد. که این کار توسط متخصصان علوم و صنایع غذایی شاخه کنترل کیفی انجام می گیرد.
این متن ادامه دارد / ادامه را از اینجا بخوانید

بخش مشاوره کنکور...تجربی - غیر پزشکی - علوم پایه >> شیمی

t.me/alo_ravanshenas_ir :تلگرام " اَلو روانشناس "
  • تاریخ ارسال : جمعه 14 بهمن 1390

هدف و ماهیت
شیمی علم اتم‌ها، پیوندها و مولكول‌هاست. دانشی كه می‌تواند خواص ماده، چگونگی تغییرات و شیوه تولید آن‌ها را از هسته اتم گرفته تا كهكشان‌ها بررسی كند و رشته شیمی، رشته‌ای است كه به پرورش متخصصانی می‌پردازد كه با مطالعه و تحقیق و آزمایش، به ابداع و نوآوری پرداخته و یا فرآورده‌های شیمیایی را كنترل می‌كنند.
رشته شیمی دارای دو بخش علم شیمی و صنایع شیمی است كه علم شیمی به عنوان یكی از علوم پایه زیربنای علوم مختلفی همچون بیولوژی ، بیوتكنولوژی ، پزشكی ، دندان پزشكی ، داروسازی و رشته‌های متعدد مهندسی است. اما صنایع شیمیایی عبارت است از صنایعی كه در آنها واكنش شیمیایی انجام می‌گیرد یعنی اقسام مواد اولیه تبدیل به محصولات جدید می‌گردد كه خواص این محصولات تا حدودی با مواد اولیه متفاوت است.
با توجه به تعریف فوق صنایع شیمی طیف گسترده‌ای از صنایع را در بر می‌گیرد كه از آن جمله می‌توان به صنایع غذایی، داروسازی، پتروشیمی ، الیاف مصنوعی ، بهداشتی و آرایشی و صنایع تولید لوازم خانگی اشاره كرد.

این متن ادامه دارد / ادامه را از اینجا بخوانید